NAQI Fingertip Post-care Spray 30ml

CNK: 3145745

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
NAQI Fingertip Post-care Spray 30ml

Ideaal voor licht bevuilde onreine vingertoppen en makkelijk mee te nemen.
Makkelijk om onderweg je vingertoppen schoon te maken alvorens te prikken.

Richtprijs

€ 13,06

Gegevens

Dagelijkse verzorging van de gevoelige vingertoppen met NAQI®FingertipPost Lancing Spray.

Door het veelvuldig prikken in de vingertoppen bij o.a. diabetici ontstaat er micro-littekenweefsel. Dit littekenweefsel leidt tot droge en jeukende vingertoppen, de huid wordt stug en het prikken wordt moeilijker.

De NAQIFingertipPostLancing Spray is ontwikkeld om de gevolgen van het micro-littekenweefsel te beperken en huid van de vingertoppen soepel en gehydrateerd te houden. Het handige formaat past in een opbergtasje en is gemakkelijk mee te nemen. Geschikt voor de snelle en efficiënte verzorging van gevoelige vingertoppen.

· Versterkt de natuurlijke huidbarrière van de vingertoppen tegen externe agressies en uitdroging

· Verzorgt en verzacht de gevoelige huid

· Vermindert jeuk

· Handig formaat

· Geschikt voor dagdagelijkse verzorging van de gevoelige huid

Meer informatie

EAN Code 5425029890466
Breedte 35 mm.
Hoogte 103 mm.
Diepte 32 mm.
Indicaties

Gebruik de NAQI® Fingertip Post Lancing spray om de gevoelige huid van de vingertoppen te verzachten, verzorgen en soepel te houden. Dagelijks te gebruiken na iedere vingerprik om de huid te verzachten

Gebruik

Spray een kleine hoeveelheid NAQI® Post Lancing Spray op de vingertoppen. Masseer de huid van de vingertoppen zachtjes in. De spray mag meermaals per dag gebruikt worden.Let op! Niet gebruiken vóór het prikken van de vingertop, dit kan de meetwaarde beïnvloeden.

Samenstelling

NAQI®FingertipPost lancing Sprayhoudt de huid van de vingertoppen soepel. Het verstrekt de natuurlijke huidbarrière tegen agressies en uitdroging.

Xytilyl Glucoside , Anhydroxylitol en Aquaxyl verhogen de waterreserves in de dermis en epidermis voor een goede hydratatie en herstructureren de huid.Glutamylamidoethyl Indole vermindert jeuk, verzorgt en verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid en verzacht de ruwe, droge huid.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Naqi